Зірка "Слуги народу" Безрук зізналася, що відчувала під час поцілунку із Зеленським

Зірка "Слуги народу" Безрук зізналася, що відчувала під час поцілунку із Зеленським

Зірка «Слуги народу» Безрук «не помітила» поцілунку із Зеленським / Фото: Студія "Квартал 95"

Акторка репетирувала пікантну сцену.

Українська акторка та зірка серіалів "Останній москаль" та "Слуга народу" Галина Безрук розповіла про поцілунок із Володимиром Зеленським під час знімань.

Учасниця "Голосу країни" зауважила, що вони із Зеленським трохи порепетирували та навіть не помітили, коли сцену було відзнято.

Безрук відразу попередила коханого Артема Алєксєєва про наявність пікантного моменту за її участі у стрічці.

"Я хвилювалася. У мене є молодий чоловік, і кожен раз, коли є якісь сцени із поцілунками, - для мене це складно. У нас з ним домовленість: ми обов'язково ділимося такими подробицями, попереджаємо, що буде на зніманнях, щоб потім не вилазили моменти, що в кіно, виявляється, є якась сцена в ліжку, а ти про це навіть не знав. Для мене було хвилююче. Вова - дуже хороший сім'янин, у нього прекрасна сім'я. Головне, щоб не почалося мерзенних, бридких пліток, як зазвичай буває: якщо цілувалися в кадрі, значить - роман. Але, завдяки тому, що Вова - легка, відкрита людина, відрепетирували, зняли, я навіть не помітила, як це все пройшло. В цілому, тільки позитивні емоції", -зізналася Галина під час конференції від "Комсомольської правди".

Нагадаємо, учасниця "Голосу країни" Галина Безрук отримала Гран-прі Всеукраїнського конкурсу.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація