Зірка "Сніданку з 1+1" Марина Леончук розкрила секрети своєї краси та успішності в професії

Зірка "Сніданку з 1+1" Марина Леончук розкрила секрети своєї краси та успішності в професії

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Телеведуча у розгорнутому інтерв'ю розповіла, що робить її щасливою.

Ведуча ранкової програми "Сніданок з 1+1" Марина Леончук у журналістській роботі головною вважає практику, а рецептом підкорення професійної діяльності  - довіру собі та своїй інтуїції.

Зірка "1+1" ще на початку кар'єри впевнилася: надважливим є самовдосконалення та активне застосування теоретичних знань на практиці.

При цьому, неодмінною складовою успіху, за словами Марини, є любов до своєї справи.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Для мене телебачення - це моя робота, моя посада - ведуча "Сніданку з 1+1", з одного боку. А з іншого: без особливої любові до того, що ти робиш, домогтися успіху неможливо ніде.

Незалежно від того, працюєш ти на телебаченні або в будь-якому іншому місці. Тому ставтеся з любов'ю до того, що ви робите! Не потрібно прагнути до рангів, "почесних посад" - ні, просто любіть те, що ви робите, шукайте варіанти, як можна розвиватися в своїй справі, і тоді ви будете ставитися до свого заняття з великим розумінням", - переконана зірка.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Марина із розумінням ставиться до конструктивної критики та вважає її корисною. При цьому, контроль емоцій називає важливою складовою для цього.

"Щоб доносити ідеї, які тобі здаються хорошими і важливими, потрібно працювати над контролем своїх емоцій. Коли ти спокійно доносити свою точку зору, тебе почують. І вона повинна бути обов'язково аргументованою", - наголосила ведуча в інтерв'ю виданню "ИМХО".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

У вільний час телезірка, як справжня жінка, полюбляє доглядати за собою та – особливо – читати.

Серед іншого, секретом власної привабливості вона називає спорт, вдалу генетику та здоровий сон.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Секрет в тому, що мені ніколи не доводилося боротися з чимось, якщо ви про зайву вагу. З генетикою мені пощастило, у мене дуже стрункі батьки. Я не знаю, перевага це, гідність чи карма - бути натуральною блондинкою. Мені комфортно, я так добре себе почуваю і ніколи не хотіла бути брюнеткою або рудою. Загалом, мені чудово в цій ролі: і генетично, і вже маючи певний амплуа на телебаченні. Я займаюся спортом, люблю біг. Іноді я, як і будь-яка нормальна людина, лінуюся і не хочу займатися спортом. Мені потрібен "тюленевий" відпочинок, коли хочеться не рухатися, щоб набратися сил. Сон! Я хочу спати максимально багато. Щоб я виспалася, мені потрібно від 6,5 до 7,5 годин. Це оптимальний час сну, яке допомагає мені почувати себе добре і бадьоро", - наголошує Леончук.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Щастям зірка називає мить, "коли ти себе почуваєш абсолютно задоволеною". Неабияку роль у цьому стані відіграє для Марини її шестирічний син Гордій.

"Іноді просто піднімаєш очі до сонця, підставляєш обличчя сонцю і вже відчуваєш щастя. Звичайно ж, щастя - коли є дитина. Мій син, Гордій, шикарно висловлюється. Я дуже сподіваюся, що в цьому є і моя заслуга, і мого колишнього чоловіка, тата Гордія. Син просто неймовірний в своїх порівняннях, іноді дуже ніжних, веселих, смішних висловлюваннях. За це я йому дуже вдячна. Я вчу його бути відкритим, довіряти світові. Безумовно, кажу, що в світі є чужі і свої люди. Але його емоційність, його сприйняття, світовідчуття і світогляд навіть в такому юному віці мене радують", - ділиться ведуча.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Глядачам та читачам Марина радить дослухатися до власної інтуїції та не втрачати себе.

"Приймайте поради від інших людей, будьте серед інших людей, вчіться у інших людей, але інтуїтивно ви завжди приймете правильне важливе рішення - для вас важливе. Якщо ваші принципи, ваші переконання не дозволяють вам вчинити так, як радять інші люди, не зраджуйте собі. Це - успіх і в особистому житті, і запорука успішної кар'єри", - підсумувала зірка "Сніданку з 1+1".

Нагадаємо, Марина Леончук щиро та зворушливо привітала сина із днем народження.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Краса обличчя і тіла
Наступна публікація