Зірки 1+1 медіа приєднаються до благодійного марафону заради здійснення дитячих мрій

Зірки 1+1 медіа приєднаються до благодійного марафону заради здійснення дитячих мрій

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Знаменитості збирають кошти для Софійки Жиліної та Юрка Штрикуля.

Зіркова команда 1+1 медіа традиційно допомагає діткам одужувати, долучаючись до благодійних марафонів. Цього разу 9 жовтня стартує благодійний забіг дистанцією 2 км в межах Wizz Air Kyiv City Marathon заради здійснення мрій важкохворих дітей і підтримки соціального проекту "Здійсни мрію". Будуть зібрані необхідні кошти.

Цього року команда телезірок бігтиме у рекордній кількості з 12 осіб: ведучі програми "ПроФутбол" на каналі 2+2, Олександра Лобода та Ігор Циганик, ведучі "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч, Людмила Барбір та Марина Леончук, ведучі ранкової програми "Сніданок. Вихідний" Валентина Хамайко та Олександр Попов, ведучі ТСН – Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко, ведуча рубрики "Міста. Мій путівник" в "Сніданку" Наталка Щука. Також долучиться фітнес-тренер Соломії Вітвіцької – Людмила Міняйло, з якою зірка розпочала спеціальні тренування. Партнер проекту - Всеукраїнський благодійний фонд "Крона".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Зірки уже перебувають в активній фазі підготовки до марафону, бігають, проводять тренінги для початківців. І все заради того, щоб 9 жовтня подолати дистанцію та зібрати кошти для здійснення мрій Софійки Жиліної і Юрка Штрикуля.

"Мета цього забігу настільки світла, що до нього має долучитися якомога більше людей, для яких це так, як і для мене, може бути біговий дебют. Зі мною бігтиме багато колег та друзів, приєднуйтесь! Кожна дитина заслуговує бути щасливою" – коментує  Лідія Таран.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Марічка Падалко, відома героїня Українських марафонів, закликає кожного долучитися до заходу: "Брати участь у доброчинних акціях – це найменше, що кожен з нас може зробити для допомоги тим, хто в біді. Я завдячую благодійному марафону, бо саме це вперше змусило мене бігати на великі дистанції. Це хороший спосіб фізичного і духовного вдосконалення".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Софія Жиліна народилася на Донеччині, їй 11 років. Родина змушена була полишити домівку через війну. У дівчинки рідкісна хвороба - нейрофіброматоз, що вразила кістки та нерви. Права ніжка у Софійки коротша за іншу на 12 см. Це спричиняє біль при ходьбі, викривлення хребта й іншої ноги. Ця маленька дівчинка уже перенесла понад 30 операцій. Софія мріє стати телеведучою, фотомоделлю і мати багато красивого взуття замість важких ортопедичних черевиків. Попри хворобу, дівчина навчилась грати на фортепіано, малювати, записалась у дитячу школу телеведучих і фотомоделей. Її чарівність і талант помітили та запропонували провести кілька дитячих програм на місцевому телебаченні. Надважливо для Софійки провести складну операцію по встановленню нового ортезу, яка коштує 15 000 євро.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

У Юрка Штрикуля, 12-річного хлопчика з Полтави, вада слуху, через яку він змушений спілкуватися з людьми мовою жестів, до того ж, він бореться зі складною недугою - лейкозом. Для детального обстеження і підготовки Юрка до операції трансплантації кісткового мозку маленькому футбольному вболівальнику потрібна велика сума – 35 000 євро, частину якої планується зібрати на благодійному марафоні. Юрко дуже любить футбол. Допоки хвороба не стала вироком для хлопця, він постійно тренувався у спеціальній футбольній команді. Юра уже зустрівся з українськими футболістами та побував у Києві на тренуванні улюбленого київського "Динамо". Наполегливо йдучи до одужання, хлопчик не полишає надії потрапити на справжній футбольний матч на відомому європейському стадіоні та побачити гру свого кумира Криштіану Роналду. Наразі хлопчику також збирають кошти на благодійному аукціоні проекту "Здійсни мрію", завдяки унікальним футбольним лотам, які щотижнево презентує Олександра Лобода разом з українськими футболістами.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Минулого разу зіркові бігуни зібрали 258 000 грн та за ці кошти передали обладнання для штучної вентиляції легень і моніторингу пацієнтів у відділення інтенсивної терапії і реанімації дитячої лікарні Охмадит.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Благодійний марафон вже стартував насправді! Скласти компанію зірковим спортсменам зможе кожен, хто долучиться до благодійної акції навіть "з дивану". Зробити це наразі просто: необхідно просто перейти за посиланням та зробити пожертву на одній із сторінок улюбленої зірки. Кожна гривня дорога, тому замість того, щоб придбати упаковку печива чи газованого напою, зробіть внесок і відчуйте себе здоровіше і станете тим чарівником, який допоможе діткам. Мрії здійснюються!

Олександра Лобода

Ігор Циганик, 

Анатолій Анатоліч         

Марина Леончук 

Валентина Хамайко

Людмила Барбір

Телеведучі каналу "1+1" візьмуть участь у марафоні заради мрії 11-річної дівчинки

Телеведучі каналу "1+1" візьмуть участь у марафоні заради мрії 11-річної дівчинки

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Олександр Попов

Лідія Таран

Соломія Вітвіцька

Марічка Падалко

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Наталка Щука 

Людмила Міняйло

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Вперше Благодійний забіг на київському марафоні повністю присвячений проекту "Здійсни мрію", створеному за ініціативи новин ТСН та ВБФ "Крона", куратором якого є ведуча 1+1 Лідія Таран. Проект покликаний реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день - це диво.

Валентина Хамайко та Дмитро Черніцький розповіли про 7-й благодійний марафон

Валентина Хамайко та Дмитро Черніцький розповіли про 7-й благодійний марафон

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Життя зірок
Наступна публікація