Зірки привітали Ксенію Собчак з народженням первістка

Зірки привітали Ксенію Собчак з народженням первістка

Зірки привітали Ксенію Собчак з народженням первістка

Найбільш багатослівним виявився Філіп Кіркоров.

Російська телеведуча Ксенія Собчак, яка сьогодні вперше стала мамою, щохвилинно отримує поздоровлення від зіркових друзів.

Першим новоспечену маму з народженням первістка привітав співак Філіп Кіркоров. Сентиментальний артист згадав, як ще підлітком Ксенія приходила на його концерти.

"Від душі й від щирого серця вітаю дорогих Ксюшу і Макса з первістком! Навіть не віриться, що у дівчинки, яка дванадцятирічним підлітком приходила на мої концерти в БКЗ "Жовтневий" і захоплено вбирала блиск, вогні і стрази шоу-бізнесу кінця 80-х і початку 90-х, народився син, і це дівчисько-непосида стало мамою. Це прекрасно! Будь щаслива, хай росте здоровим і щасливим, сімейної ідилії і взаєморозуміння! Ви - прекрасна і тепер повноцінна сім'я! Ще раз мої вітання", - написав Кіркоров у фотоблозі.

До привітань також приєдналися Сергій Лазарєв та Віра Брежнєва.

Телеведуча та продюсер Діми Білана Яна Рудковська побажала своїй приятельці, аби її малюк ріс здоровим та щасливим

"Добрий ранок почався з чудової новини - ще в одній родині народився чудовий малюк. Ксюшо, люба, це таке щастя, ми тебе всі щиро вітаємо, нехай малюк росте сильним і здоровим! Ми дуже раді за тебе і Максима. Обіймаємо", - написала Рудковська.

Привітав колегу і головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов, який у своєму Twitter коротко написав: "Ксенія Собчак народила! Вітаю".

Нагадаємо, сьогодні Ксенія Собчак вперше стала мамою. Зірка народила чоловіку, актору Максиму Віторгану сина.

Повʼязані теми:

Наступна публікація