Зірки "Сніданку. Вихідний" Хамайко та Попов стануть ведучими конкурсу молодих дизайнерів

Зірки "Сніданку. Вихідний" Хамайко та Попов стануть ведучими конкурсу молодих дизайнерів

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ведучі ранкового шоу вихідного дня будуть підтримувати молоді дарування світу моди.

Олександр Попов та Валентина Хамайко, які стали зірками ранкового проекту вихідного дня на "1+1", проведуть фіналу 17-го Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів "Погляд у майбутнє".

Фінал заходу "Погляд у майбутнє" відбудеться 27-го червня під час Odessa Holiday Fashion Week.

З-поміж понад 100 конкурсантів до участі у фіналі Конкурсу журі обрало 17 колекцій. До складу журі увійшли відомі дизайнери: Олексій Залевський, Наталя Каменська, Саша Каневський, Артем Климчук, Олеся Кононова, Маша Рева, Іван Фролов. Голова журі Конкурсу – Лілія Пустовіт. Голова оргкомітету Конкурсу – Ірина Данилевська.

Ведуча "Сніданку. Вихідний" Валентина Хамайко поділилася очікуваннями від конкурсу.

"UFW для мене - особлива історія життя, яка викликає тільки найтепліші, найприємніші спогади в душі. Моє модельне життя починалося саме тут, ще коли UFW звалися "Сезони моди". В цю родину Ірина Данилевська та Володимир Нечипорук прийняли мене як свою дитину, щоразу зустрічали з трепетом і найтеплішими обіймами та завжди вірили. Не уявляєте, як приємно бачити, що з кожним роком свого розвитку вони долали труднощі, конкуренцію і стали найкращими!

Валентина Хамайко і Олександр Попов / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Рада, що такими душевними і справжніми, з українською душею і мовою ви були і залишились.Не прикіпіти до вас нереально!", - наголосила зірка.

Задля всебічної підтримки творчості та зростання фахового рівня молодих вітчизняних дизайнерів Конкурс проходить під егідою Української Ради Моди (Ukrainian Fashion Council).

Зауважимо, Всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів одягу "Погляд у майбутнє" – загальнонаціональна акція, що була заснована у 2000 році. Конкурс було започатковано з метою розвитку та підтримки молодих талантів, якими такий багатий світ української моди. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Мода сезона весна-лето 2017
Наступна публікація