Злата Огнєвіч здивувала образом 20-х років минулого століття з пір'ям на голові

Артистка виконала арію в постановці Дениса Матвієнка "Великий Гетсбі".

Українська співачка Злата Огнєвіч, батьки якої приїхали з Криму на її львівський концерт, прикрасила виставу The Great Gatsby своїм неповторним вокалом.

Зірка виконала партію в знаменитій постановці Дениса Матвієнка.

Спеціально для участі в The Great Gatsby Злата на кілька днів відірвалася від свого концертного туру Україною і вийшла на сцену палацу "Україна" в непередбачуваному образі.

Часи гангстерів і прекрасних дам з пір'ям на голові були втілені на сцені відомої постановки. Відкривала і закривала перше відділення вистави Злата Огнєвіч.

Виконавши композицію Immortal feeling, Злата Огнєвіч разом з Денисом Матвієнком, який своїм танцем супроводжував її спів, зірвали оплески всього залу палацу "Україна". Музику до вистави і зокрема до композиції Immortal feeling написав композитор Костянтин Меладзе.

Шанувальники у соціальних мережах здивовані - ніхто не очікував побачити завжди романтичну Злату Огнєвіч у настільки трагічному образі, з яким вона впоралася на всі сто.

Нагадаємо, голосиста Злата Огнєвіч довела до сліз своїх шанувальників. Артистка відкрила тур Україною сольником в Києві.

Повʼязані теми:

Наступна публікація