"Золотий глобус 2016": елегантна Леді Гага, бородатий Джим Керрі та розкішна Джей Ло

Сьогодні вночі у Лос-Анджелесі роздали престижну нагороду.

У каліфорнійському Лос-Анджелесі відбулася 73-тя щорічна кінопремія "Золотий глобус".

Як вже відомо, цьогоріч заповітну статуетку отримав Леонардо ДіКапріо за кращу драматичну чоловічу роль, а фільм "Легенда Г'ю Гласса", у якому актор зіграв головну роль, став кращим драматичним фільмом.

Дізнавшись ім'я переможця, пропонуємо вам роздивитися вбрання зірок, які вони ретельно готували до визначної події.

Цього року чимало зіркових парочок виблискувало на червоній доріжці "Золотого глобусу". Так, Леді Гага з'явилася на хіднику під ручку із нареченим Тейлором Кінні у розкішній обтислій оксамитовій сукні від Atelier Versace.

Стильна Дженніфер Лопес, хоча й спростовує будь-які близькі стосунки із Каспером Смартом, тим не менше сяяла у яскраво-жовтій сукні-накидці від Giambattista Valli поряд із 27-річним хореографом.

А от красунчик Ченнінг Татум здивував дивним чубчиком, який явно не додавав йому мужності. Це аніскільки не бентежило його дружину Дженну Дьюенн, яка захоплено позувала фотографам у розкішній сукні з відвертим декольте.

На щастя, цього року жодних конфузів на премії не сталося із зіркою стрічки "Голодні ігри" Дженніфер Лоуренс. Відома білявка обрала образ ledy in red з пікантними вставками в області талії.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Червона доріжка Венеційського фестивалю
Наступна публікація