Зваблива Дорофєєва повністю оголилася для чоловічого глянцю

Зірка знялася у пікантному фотосеті.

Солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, якій на весілля подарували половину секс-шопу, продемонструвала звабливу фігуру на сторінках чоловічого журналу.

Артистка позувала для XXL із яскравим макіяжем та у перуках. При цьому на одній зі світлин вона постала у самій лише куртці, зробивши акцент на оголеному тілі.

Також дружина Володимира Дантеса підкреслила довгі ноги штаньми-кльош та білим купальником.

У відвертому інтерв'ю зірка зізналася, що її коханий пишається феноменальним успіхом її гурту, який, до речі, став найкращим за версією цьогорічної премії YUNA.

Дорофєєва розповіла і про насичений гастрольний графік "Время и Стекло", зазначивши, що наразі вони активно дають концерти в Україні.

"Ми останні півроку дуже багато гастролюємо. Встигли побувати в Нью-Йорку, Німеччини, скоро нас побачать в Латвії, Естонії, Молдові, Білорусі і в багатьох інших країнах. Звичайно, на Батьківщині виступати особливо приємно, тому що люди знають кожну пісню і створюють особливу атмосферу. Але кожен раз, коли ми приїздимо на нове місце, отримуємо велике задоволення, і це "нове" заряджає нас позитивними емоціями", - ствердила співачка.

" Україною якраз зараз вже почався "Тур 505". В рамках цього туру ми відвідаємо 20 міст. Відкривали його 14-го лютого концертом у Полтаві. Від цього концерту ми отримали багато яскравих незабутніх вражень. Був аншлаг, і навіть на автограф-сесії не було місця, де встати. Для нас цей тур - велика перемога", - наголосила Надя.

Нагадаємо, Дорофєєва показала струнку фігуру в новому кліпі "Время и Стекло".

Повʼязані теми:

Наступна публікація