Зваблива Каменських та схудлий Потап відіграли аншлаговий концерт у Києві

Дует поставив яскраву крапку у ювілейному турі "Золоті кити".

Український гурт "Потап і Настя" представив ювілейну шоу-програму у Києві. Гурт влаштував масштабний виступ із візуальними ефектами в рамках туру "Золоті кити".

Артисти відсвяткували 10-річчя туром, який вже встигли побачити 15 концертних майданчиків країни.

Під час столичного виступу помітно схудлі Потап і Настя Каменських виконували свої хіти за усі роки існування у шоу-бізнесі.

На сцені Потап у яскравих костюмах по-справжньому запалював, а його колега, незважаючи на нещодавню травму, вражала стрункістю та красою.

Перед виступом Настя зізналася: вона вийде на сцену без звичних підборів, втім це не завадить їй бути пластичною та сексуальною.

Перфоманс зірок вдало доповнив спільний номер із командою Потапа з проекту "Голос.Діти-3". Наставник спеціально для підопічних написав вступ до пісні "Вместе".

До слова, публіка дуже тепло зустрічала Потапа та Каменських: у залі було надзвичайно багато діток, які танцювали разом із батьками.

Перед виступом дует розповів про новорічні плани та наміри стосовно подальшого схуднення.

"Наразі ми повернулися у ту форму, в якій ми починали виступати десять років тому. Тільки зараз більш досвідчені та сексуальніші", - розповів Олексій Потапенко.

Крім того, цей концерт, за словами гурту, стане їхнім новорічним подарунком для глядачів. Відеоверсія шоу пройде в ефірі каналу "1+1" під час новорічних свят.

Зворушливим моментом для артистів стала зустріч із Танею Маланчук – їхнею маленькою прихильницею, котра давно мріяла побачитися із кумирами.

Підтримати зіркових друзів прийшли гурт "Время и Стекло", Анатолій Анатоліч, Євгеній Кошовий із родиною та Катя Осадча. Крім того, на ювілейний концерт завітали також батьки Потапа і мама Насті Каменських.

Нагадаємо, "Потап і Настя" випустили ліричний трек про "отруйне кохання".

Повʼязані теми:

Наступна публікація