Аваков пояснив, як новій поліції нараховуватимуть нову зарплату

Аваков пояснив, як новій поліції нараховуватимуть нову зарплату

Аваков розповів про зарплату для поліції / Фото: УНІАН

Підвищені оклади та надбавки поліцейські отримуватимуть тільки після переатестації.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про зарплати для співробітників Національної поліції. Міністр зазначив, що згідно із постановою Кабміну №988 "Про грошове забезпечення поліцейських Національної поліції" від 11 листопада, розміри посадових окладів українських полісменів зросли в 2-3 рази, а оклади за спеціальні звання – в 12-18 разів.

Про це Аваков написав на своїй сторінці в Facebook.

Міністр пояснив, що посадовий оклад поліцейського становить 1700 гривень, коли ставка міліціонера складала 500 гривень. Відтепер поліцейські за спеціальне звання "сержант поліції" отримують 800 гривень надбавки, коли міліціонерам із цим ж званням додавали 45 гривень.

Аваков також зауважив, що Кабмін передбачив також систему надбавок. Зокрема, за спеціальні умови ведення служби передбачено надбавку в розмірі 100% від посадового окладу з урахуванням спеціального  звання. Також передбачені доплати за стаж роботи в Нацполіції.

"А якщо коротко, то глава Нацполіції отримуватиме 98 000 гривень (з урахуванням усіх доплат), заступники - у середньому по 70 000 гривень, керівники структурних підрозділів апарату та територіальних органів - у середньому по 30 000 гривень", - зазначив міністр. За словами Авакова, новачок у поліції отримуватиме від початку 6 163 гривні і з кожним роком зароблятиме надбавку.

Проте Аваков наголосив, що нові зарплати отримуватимуть тільки ті працівники Нацполіції, які пройдуть переатестацію.

Окрім того, глава МВС оприлюднив таблиці з розмірами зарплат поліцейських апарату Нацполіції, а також – поліцейських Головних управлінь та поліцейських відділів.

СКОЛЬКО СТОИТ ПОЛИЦИЯ БЕЗ КОРРУПЦИИ.В последние дни многие боты и "журналисты", подрабатывающие в рамках заказной инфо...

Posted by Arsen Avakov on 4 грудня 2015 р.

Нагадаємо, що Кабмін оприлюднив суми зарплат поліцейських.

Повʼязані теми:

Наступна публікація