Чиновник, якого спіймали на хабарі у чверть мільйона доларів, знову вийшов на роботу - ЗМІ

Чиновник, якого спіймали на хабарі у чверть мільйона доларів, знову вийшов на роботу - ЗМІ

Чиновник був затриманий при отриманні останньої частини хабара / Фото: Getty Images

Затримання чиновника називали прикладом ефективної боротьби із корупцією.

Затриманий раніше заступник директора Департаменту експертиз Державної служби експортного контролю України, який вимагав від одного з оборонних підприємств неправомірну вигоду в сумі 250 тис. доларів, з понеділка, 18 січня, виконує свої службові обов'язки.

Про це пише ZN.ua.

Примітно, що 29 грудня 2015 президент Петро Порошенко на засіданні підсумкової колегії СБУ заявив про оголошення підозри у скоєнні злочину заступнику директора Департаменту експертиз Державної служби експортного контролю України.

Нагадаємо, 9 грудня 2015 року голова СБУ Василь Грицак повідомив про затримання заступника директора Департаменту експертиз Державної служби експортного контролю України, який вимагав 250 000 доларів від представника комерційної структури за видачу відповідної ліцензії на експорт продукції. Чиновник був затриманий при отриманні останньої частини хабара.

Раніше повідомлялося, що директора Прикарпатського юридичного інституту "Одеська юридична академія" було спіймано на отриманні хабара. Він вимагав від двох студентів гроші за допуск до зимової сесії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація