Чому каркасні будинки — це вигідно? Реклама

Чому каркасні будинки — це вигідно?

Щоб дізнатися, в чому секрет настільки популярних сьогодні каркасних будинків, ми звернулися до експерта в галузі будівництва компанії Сервус Одеса. Енергоефективність, доступний бюджет, найкоротші терміни зведення — це неповний список переваг канадської технології, про які повинен знати кожен українець.

Український ринок нерухомості показує стрімке зростання попиту на будівництво за канадською технологією. Десять будинків із сотні зводяться сьогодні з SIP-панелей. Експерти прогнозують позитивну динаміку для цієї тенденції і надалі. 

У всіх розвинених країнах каркасне будівництво давно популярне. Сполучені Штати Америки, Японія, Великобританія, Німеччина, Франція, Канада та багато інших повсюдно використовують переваги цієї технології як в промислових, так і в індивідуальних цілях. Більше 70 % жителів європейських країн вже живуть в таких котеджах.

В Україні канадська технологія прийшла близько 10 років тому. За цей час було побудовано безліч приватних котеджів, дачних будиночків, баз відпочинку, лікарень, шкіл, готелів, магазинів та інших об'єктів. Ми звернулися до авторитетного учасника будівельного ринку, щоб дізнатися, в чому секрет каркасних будинків. Компанія Сервус Одеса має в своєму портфоліо вже близько 1000 готових об'єктів, з якими можна познайомитися на servusbud.od.ua. Фахівці докладно розповіли про переваги цього напрямку, які повинні бути відомі кожному українцеві. 

Енергоефективність

Збереження тепла в будинку забезпечує бездоганна теплоізоляція і особливості структури матеріалу. Сучасний утеплювач дозволяє будинку повільно остигати при відключенні опалення і дуже швидко нагріватися при підключенні котла. Канадські будівлі не знають холодних плям і протягів. За даними досліджень теплоізоляція таких будинків на 98% відповідає заявленим параметрам! А це комфорт в будь-яку погоду і в будь-який сезон, значна економія на комунальних платежах і раціональне використання тепло- і енергоресурсів. 

Терміни будівництва 

Середньостатистичний каркасний котедж площею в 100 квадратних метрів можливо звести всього за 8 тижнів! При цьому не привертаючи до будівництва складну техніку і великий загін робітників. У це складно повірити, але, як правило, замовник в'їжджає в повністю готовий житловий будинок з усіма комунікаціями і завершеною обробкою вже через 3-4 місяці. У нинішніх економічних реаліях, коли непередбачувані настрої валютного ринку можуть перетворити будь-яке довгострокове будівництво в ризикований захід, короткі терміни є безумовною перевагою. 

Фундамент 

СІП технологія використовує легкі міцні панелі, які не вимагають складного фундаменту. Конструкція з паль, бетону та армованого ростверку універсальна, вона може бути встановлена на різних грунтах і навіть у важкодоступних місцях, оскільки всі роботи ведуться без масштабної будівельної техніки. Але незважаючи на свою полегшеність, фундамент є дуже міцною і надійною спорудою, створеною за всіма нормами і вимогами.

Доступність 

Побудувати котедж мріють багато людей, але як часто висока ціна змушує відкласти задумане або зовсім відмовитися від своєї мрії? Каркасний будинок — проект, в якому замовник точно знає, в яку суму він йому обійдеться в підсумку. Тут немає ризиків і додаткових витрат з кожним місяцем, на відміну від класичного будівництва з традиційних матеріалів. В середньому, ціна квадратного метра типової будови під ключ — 200 у.о. Є можливість заплатити в два рази меншу суму за умови самостійного складання домокомплекта. А для того, щоб отримати точний розрахунок майбутніх витрат, досить звернутися у компанію і подати заявку.

Наступна публікація