Депутатська зарплата у 40 тисяч гривень та "пам'ятникова" істерія в Росії – у програмі "Гроші"

Депутатська зарплата у 40 тисяч гривень та "пам'ятникова" істерія в Росії – у програмі "Гроші"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Журналістські розслідування вийдуть в ефір 24 жовтня на "1+1".

Сьогодні, 24 жовтня, о 22:00 програма "Гроші" покаже нову серію сенсаційних сюжетів для телеглядачів каналу "1+1".

У першу чергу, програма розкаже про те, як так сталося, що депутати Верховної Ради "випадково" підвищили самі собі заробітну плату. До того ж, ні багато ні мало – втричі. Журналісти дізналися, хто саме з народних обранців голосував за підвищення зарплати до недосяжних для багатьох українців 40 тисяч гривень. Окрім цього, "Гроші" з'ясували, для чого в Україні існує державне фінансування політичних партій і на які потреби громадяни щороку платять зі своєї кишені майже 70 мільйонів гривень.

Також, автори проекту підготували для телеглядачів розслідування про те, як і де нині живуть "попередники" нинішньої влади, екс-регіонали Азаров, Рибак, Захарченко, Клюєв та інші. В якому стані перебувають їх начебто арештовані будинки, хто в них живе, та як почуваються діти і родичі можновладців-втікачів.

Крім цього, "Гроші" розкажуть про "пам'ятникову" істерію в Росії і спроби керівництва країни відволікти увагу росіян від важливіших питань. Як за допомогою заміни пам'ятників Леніну на меморіали Путіну, а також присвоєння школам імені терориста "Мотороли" Росія бореться за "духовні скрепи" та виховує майбутнє покоління.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі "Гроші" сьогодні о 22:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація