Голова Нацкомісії, яка встановлює тарифи, задекларував 420 тисяч готівкової валюти

Голова Нацкомісії, яка встановлює тарифи, задекларував 420 тисяч готівкової валюти

Фото: УНІАН

Зарплата чиновника за минулий рік склала всього 69 тисяч гривень.

Голова Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Дмитро Вовк торік отримав 68997 грн зарплати на рік. Тобто в середньому 5,7 тис. грн щомісяця. Водночас він наскладав готівкою 360 тис. доларів та 60 тис. євро.

Такі дані Вовк навів у своїй електронній декларації. Він також указав, що є власником автомобіля Infiniti M35 2006 року випуску (вартість на момент придбання – 315 тис. грн), двох елітних наручних годинників Ulysse Nardin та IWC. А ще у чиновника є будинок на 243,2 кв.м у Васильківському районі на Київщині, квартира в Києві на 41,3 кв. м, а також він є співвласником третини квартири в столиці на 80,4 кв. м. У посадовця також є дві земельні ділянки у Київській області – 10 соток і 3,3 гектара.

У попередній декларації Вовка за 2015-й було вказано, що він мав на банківських рахунках 1 млн 66 тис. грн. А ось саме в час прийняття вугільної формули "Роттердам+" Вовк зареєстрував на себе Мерседес GL 550 2010 року випуску, який коштує до 40 тис. доларів. Продавцем автівки виступила Лілія Сільченко, співмешканка Вовка. Про це пише "Економічна правда".

Також у лютому Сільченко купила будинок у селі Іванковичі під Києвом. Вартість маєтку, який раніше належав покійному заступнику голови Верховної Ради та співзасновнику телеканалу "Інтер" Олександру Зінченку, ріелтори оцінюють у 1,5-2 млн доларів. Сусідами є екс-міністр палива й енергетики Юрій Бойко та екс-міністр екології Микола Злочевський.

Дмитро Вовк, який ініціював підвищення тарифів, може залишитися на своїй посаді ще на півтора року

Дмитро Вовк, який ініціював підвищення тарифів, може залишитися на своїй посаді ще на півтора року

Повʼязані теми:

Наступна публікація