Індекс олів'є: скільки коштує приготувати культовий новорічний салат у різних містах

ТСН.Тиждень провела експеримент із приготування страви в Києві, Чернігові та Ніжині.

Кореспондентка ТСН Юлія Дячук вирушила в гастрономічне турне Україною, аби вирахувати "індекс олів'є". Тобто скільки коштує приготувати культовий новорічний салат у трьох українських містах – столиці Києві, обласному центрі Чернігові та райцентрі Ніжині.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Тиждень.

Найдорожчим цей новорічний салат вийшов у Києві – величезна миска коштує 101 гривню. На другому місці Ніжин – 94 гривні. І найдешевше олів'є в Чернігові – близько 90 гривень.

Також з'ясувалося, що в Києві продукти коштують дешевше у супермаркетах, а в регіонах – на ринках.

Як відбувався експеримент, дивіться деталі в сюжеті.

Скільки коштуватиме новорічне олів’є

Картопля, яйця, горошок, солоні огірки, варена ковбаса або м’ясо... Індексом улюбленого салату українців наша Юлія Дячук спробувала виміряти температуру цін на порозі нового року. Вона поїхала у справжнє гастрономічне турне. За якихось три дні порівняла вартість салату у трьох різних містах: обласному центрі Чернігів, районному – Ніжин, і державному - Київ. 

Залиште свій коментар

Аватар
Залиште свій коментар

Коментарі до посту

Останні Перші Популярні Разом коментарів: