ТСН.Тиждень провела експеримент із приготування страви в Києві, Чернігові та Ніжині.
Кореспондентка ТСН Юлія Дячук вирушила в гастрономічне турне Україною, аби вирахувати "індекс олів'є". Тобто скільки коштує приготувати культовий новорічний салат у трьох українських містах – столиці Києві, обласному центрі Чернігові та райцентрі Ніжині.
Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Тиждень.
Найдорожчим цей новорічний салат вийшов у Києві – величезна миска коштує 101 гривню. На другому місці Ніжин – 94 гривні. І найдешевше олів'є в Чернігові – близько 90 гривень.
Також з'ясувалося, що в Києві продукти коштують дешевше у супермаркетах, а в регіонах – на ринках.
Як відбувався експеримент, дивіться деталі в сюжеті.