Кабмін підготував зміни в зарплатах поліцейських наступного року

Кабмін підготував зміни в зарплатах поліцейських наступного року

Фото: Сайт міста Добропілля

Планами передбачено збільшення фінансування силовиків.

В уряді збираються підвищити зарплату українським поліцейським. Приємними для правоохоронців планами поділився Володимир Гройсман на засіданні колегії МВС, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

За словами глави Кабміну, передусім збільшать фінансування підрозділів карного розшуку. Конкретних цифр зростання зарплати поки що не називають, бо й бюджет наступного року ще не затверджений. Проте, вже відомо, що від оперативників та слідчих вимагатимуть віддачі в розкритті злочинів. Їх кількість за останній рік зросла на чверть. І за прогнозами керманичів Нацполіції, злочинність лише зростатиме, оскільки за законом Савченко із місць позбавлення волі звільняються рецидивісти. "Уже зараз наші оперативні працівники кримінальної поліції, карного розшуку отримують суттєві надбавки до заробітної плати, додаткове оснащення і мають усі можливості, щоби розкривати злочини", - наголосив профільний міністр Арсен Аваков.

Як уже повідомлялося, зарплата голови Національної поліції України Хатії Деканоідзе за серпень цього року склала 92,4 тис. грн. Із цієї суми 40 тис. грн – посадовий оклад, 2,2 тис. грн – надбавка за спеціальне звання, 8 тис. грн (20% від окладу) – надбавка за роботу в умовах режимних обмежень, 42,2 тис. грн – надбавка за специфічні умови служби. Заступник голови поліції, керівник кримінальної поліції Вадим Троян отримує зарплату 58 тисяч гривень.

Кабмін планує підвищити зарплату українським поліцейським

Кабмін планує підвищити зарплату українським поліцейським

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Держбюджет-2020
Наступна публікація