Керівництво "Укрзалізниці" отримуватиме 400 тисяч гривень на місяць - ЗМІ

Керівництво "Укрзалізниці" отримуватиме 400 тисяч гривень на місяць - ЗМІ

Укрзалізниця / Фото: УНІАН

Для членів правління встановлять шестимісячний випробувальний термін.

Заробітна плата кожного члена правління, створеного на базі Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") публічного акціонерного товариства "Українська залізниця" становитиме близько 400 тис. грн на місяць без урахування премій та інших надбавок.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на джерело в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.

Сьогодні на засіданні уряду виконувач обов'язків міністра інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що для членів правління "Укрзалізниці" встановлено мінімальну планку для ринкової зарплати і шестимісячний випробувальний термін, під час якого їм не нараховуються премії та будь-які інші надбавки, а виплачується лише зарплата. У разі успішного проходження членами правління терміну контракту і досягнення ключових показників ефективності передбачається нарахування премій та інших надбавок.

Омелян повідомив журналістам, що наступного тижня відбудеться засідання наглядової ради "Укрзалізниці", під час якого будуть підписані контракти, після чого члени наглядової ради зможуть працювати на платній основі, тоді як зараз вони працюють на громадських засадах, з грудня 2015 року їм не виплачувалася заробітна плата.

Також сьогодні Кабінет міністрів України звільнив виконувача обов'язків голови правління, створеного на базі Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") публічного акціонерного товариства "Українська залізниця" Олександра Завгороднього, призначивши замість нього виконувачем обов'язків одного з членів правління компанії Євгена Кравцова.

Раніше повідомлялося, що заробітна плата президента України Петра Порошенка за лютий 2016 року склала 60963 гривні. А це вп'ятеро більше, ніж було в січні – 11620 гривень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація