Кондитерська фабрика Порошенка збільшила чистий прибуток на 9%

Кондитерська фабрика Порошенка збільшила чистий прибуток на 9%

Фото: УНІАН

Вінницьке підприємство заробило майже 52 мільйони гривень.

За 2015 рік чистий прибуток Вінницької кондитерської фабрики, що входить до корпорації Roshen президента України Петра Порошенка, зріс на 9% – до 51,78 млн грн.

В офіційному оголошенні про проведення в квітні загальних зборів акціонерів йдеться, що активи фабрики за минулий рік зросли на 17% – до 4,146 млрд грн, основні засоби – на 33,8% до 3,775 млрд грн. Про це пише "Інтерфакс-Україна".

Нерозподілений прибуток вінницького підприємства до кінця року становив 673 млн грн, порівняно з 621,236 млн грн у 2014 році.

Водночас у системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку повідомляється, що директор ПАТ "Вінницька кондитерська фабрика" Олександр Білик звільнений з посади за власним бажанням 19 лютого 2016-го. Це підприємство він очолював останні дев'ять років.

Корпорація Roshen – один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів. Їй підпорядковані Київська, Кременчуцька (Полтавщина) кондфабрики, два виробничі майданчики на Вінничині, масло-молочний комбінат "Бершадь молоко" (Вінничина), два виробничі майданчики в Липецькій області в Росії, кондфабрика в литовській Клайпеді та фабрика Bonbonetti Choco в Угорщині. Все це належить президенту України Петру Порошенку, який спочатку привселюдно обіцяв продати цей бізнес, а потім відмовився від своїх слів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація