На Донеччині "накрили" конвертцентр із щомісячним обігом у понад 100 млн гривень

Зловмисники надавали послуги з мінімізації податкових зобов'язань.

На Донеччині викрили конвертаційний центр, який щомісяця переводив у готівку понад 100 млн грн.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

"Прокуратурою Донецької області спільно з співробітниками СБУ ліквідовано конвертаційний центр, який надавав послуги з мінімізації податкових зобов'язань, штучного формування для суб'єктів підприємницької діяльності податкового кредиту на території України, зокрема у Донецькій області", - йдеться у повідомленні.

Як з'ясувалося, конвертаційний центр працював понад рік, а основна його діяльність була зосереджена в Дніпропетровську та Києві.

Правоохоронці вже провели 15 обшуків в офісах, автомобілях і за домашніми адресами фігурантів, під час яких вилучили комп'ютерну техніку, гроші, спеціальні програми для проведення незаконних операцій, фінансову документацію і засоби телефонного зв'язку.

Наразі триває слідство, силовики намагаються встановити місце знаходження організаторів конвертаційного центру, яким "світить" від 7 до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі "накрили" потужний конвертцентр із обігом у понад 100 млн. Головним замовником "конверта" виявилася компанія – розпорядник бюджетних коштів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація