На ремонт доріг спрямували перші 6,5 мільярда гривень із держбюджету

На ремонт доріг спрямували перші 6,5 мільярда гривень із держбюджету

Фото: УНІАН

Загалом на відновлення автошляхів сподіваються залучити 14,2 мільярда гривень.

Сьогодні, 14 березня, на позачерговому засіданні Кабміну затвердили виділення з держбюджету 6,5 млрд грн на ремонт доріг. Загалом у 2015 році на ці роботи планують залучити 14,2 млрд грн – із держбюджету, місцевих бюджетів та кредитів від міжнародних фінансових організацій.

"Уряд ухвалив рішення, яким запускається процес відновлення та будівництва доріг. Усього на дороги цього року виділяється 14,2 мільярда гривень. 6,5 мільярда гривень із них – з державного бюджету. Решта – допомога міжнародних фінансових організацій та кошти місцевих бюджетів. Сьогоднішнє рішення означає, що ми вже запускаємо цей процес, виводимо на дороги техніку і починаємо працювати", – зазначив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

 

Уряд ухвалив рішення, яким запускається процес відновлення та будівництва доріг. Усього на дороги цього року виділяється...

Опубліковано Арсенієм Яценюком 14 березень 2016 р.

Раніше міністр інфраструктури Андрій Пивоварський сподівався на 20 млрд грн на ремонт доріг. Чиновник також запевнив, що будуть проводити незалежні експертизи якості виконаних робіт із ремонту покриття шляхів. Водночас від виконавців вимагатимуть гарантій на 10 років.

Повʼязані теми:

Наступна публікація