Нардеп показав шикарний маєток Фірташа на Лазуровому узбережжі

Місцеві кажуть, що мешканці будинку є непривітними та засекреченими.

Сьогодні, 14 січня, народний депутат України Сергій Лещенко опублікував інформацію про елітні будинки у Франції, які належать екс-главі АП Сергію Львочкіну та українському бізнесмену Дмитру Фірташу.

Нардеп у своєму розслідуванні, яке опублікувала Українська правда, повідомляє, що своєрідний кооператив Фірташ з Льовочкіним облаштували на найдорожчих землях Європи – Лазуровому узбережжі у місті Сен Жан Кап Ферра.

Повідомляється, що вілла Фірташа має назву "La Mauresque" (Мавританка) та розташована за двома адресами – номер 52 на бульварі Шарля де Голля та номер 48 на авеню Бельвю.

"Цей розкішний будинок вартістю 49 мільйонів євро із садом, басейном і тенісним кортом оформлений на компанію LM Holdings. Згідно з документами цедентами (особами, що поступаються своїми правами – ред.) фірми є директор багатьох підприємств Фірташа Роберт Шетлер-Джонс та ще один британець Девід Браун, а правонаступником – Дмитро Фірташ", - повідомляє нардеп.

Холдінг from tsnua

Місцеві кажуть, що Фірташа ніколи не зустрінеш на вулиці, а мешканці будинку є непривітними та засекреченими.

Поряд із будинком Фірташа, буквально за парканом розташований будинок колишнього глави адміністрації президента Сергія Льовочкіна.

Нагадаємо, що за інформацією журналу "Кореспондент" Дмитро Фірташ володіє 270 млн дол. На вимогу США олігарх перебуває під домашнім арештом у Відні. 

Спроби приватизації Сумихімпрому і Одеського припортового заводу на різних стадіях були заблоковані. 5 червня НБУ прийняв рішення про ліквідацію Надра-банку, де обслуговувалися численні українські облгази.

Повʼязані теми:

Наступна публікація