Невідомі влаштували стеження за працівниками "1+1", журналіст отримав травму

Невідомі влаштували стеження за працівниками "1+1", журналіст отримав травму

Фото: Олександр Дубінський / Facebook

Біля редакції програми "Секретні матеріали" помітили три автомобілі з "наглядачами".

Учора, 1 квітня, невідомі особи влаштували стеження за працівниками програми "Секретні матеріали" телеканалу "1+1". Біля офісу редакції помітили три автомобілі – у них постійно перебували по три особи.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань каналу і ведучий програми "Гроші" Олександр Дубінський.

"Учора редакція проекту "Секретні матеріали" стала об'єктом стеження, а потім нападу – одразу три автомобілі зовнішнього спостереження стояли під офісом редакції протягом дня. У машинах постійно перебувало по три людини. Один з автомобілів постійно супроводжував знімальні групи, що виїжджали. Коли, переконавшись у стеженні, мої колеги запитали людей, які перебували в одному з автомобілів, що вони тут роблять, ті моментально поїхали. Їхній напарник, який у цей час був на вулиці, кинувся бігти. Під час спроби його зупинити, щоб поговорити, погрожував, а потім наніс удар металевим предметом по обличчю (журналісту) Ярославу Бугакову. Після чого зник", – зазначає Дубінський.

Він також повідомив, що стеження також відбувається і за його оселею.

"Ситуація дуже неприємна. Особливо з огляду на той факт, що стеження за своєю квартирою я спостерігаю вже протягом тижня (відповідну заяву до Подільського РВВС подано). Окремо хочу відзначити безпорадність співробітників поліції, які прибули вчора на виклик. В екіпажу навіть не було аркушів паперу. Що робити – абсолютно не розуміють. Ми надали і номера автомобіля, в якому перебував нападник на журналістів, але вони навіть не були передані оперативним черговим", – наголосив Дубінський.

 

Вчера редакция проекта "Секретные материалы" стала объектом слежки, а затем нападения - сразу три автомобиля наружного н...

Опубліковано Александром Дубинским 2 квітня 2016 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація