Німеччина виділить Україні 300 мільйонів євро кредиту. На що витратять гроші

Німеччина виділить Україні 300 мільйонів євро кредиту. На що витратять гроші

Фото: pixabay.com

Гройсман не уточнив, від яких саме структур надійдуть кошти.

Найближчим часом Німеччина виділить Україні 300 млн євро кредиту. Гроші спрямують на проекти в інфраструктурі, залізничному господарстві та енергетиці.

Про це в ефірі ICTV повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман після візиту до Німеччини. Які саме структури виділять гроші, він не уточнив. Лише сказав, що німецький бізнес готовий інвестувати в Україну.

"Ми говорили про інвестиційні проекти. Прийнято рішення про реалізацію кредиту в 300 мільйонів євро на енергетику, інфраструктуру, залізничне господарство. Прийняли всі рішення, щоб 300 мільйонів євро були вкладені в українську економіку. Я зустрічався з німецьким бізнесом, там зазначають, що ситуація змінюється на краще. На зустрічі з бізнесом запевнили мене, що німецький бізнес готовий нарощувати інвестиції, розвивати співпрацю", – сказав Гройсман.

Тим часом міністр економіки Німеччини Герд Мюллер під час зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом заявив, що економічна співпраця обох країн стане найбільшим європейським проектом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація