Очільниця МВФ Лагард та Порошенко обговорили проведення реформ та деталі траншу

Очільниця МВФ Лагард та Порошенко обговорили проведення реформ та деталі траншу

Фото: Сайт президента України

Порошенко подякував МВФ за співпрацю.

Президент Петро Порошенко у Давосі провів переговори з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Глава держави наголосив, що Україна виконує всі критерії. Зокрема, було опрацьовано наступний етап співпраці між Україною та МВФ.

"Ця співпраця є дуже продуктивною. Хочу подякувати Крістін Лагард та її команді за чудову співпрацю", - зазначив Порошенко.

Своєю чергою Лагард зазначила, що сьогодні відбулась ефективна та продуктивна зустріч, протягом якої було обговорено прогрес українських реформ.

"Ми обговорили реформи та прогрес, який був досягнутий під керівництвом президента Петра Порошенка і його команди", - наголосила вона.

"Маю всі підстави вірити, що останні декілька технічних питань, які потрібно допрацювати, будуть успішно вирішенні у наступні декілька днів. Сподіваюсь до цього часу ми виконаємо всі вимоги", - зазначила Лагард. Вона побажала українцям успіхів, зростання економіки та покращення ситуації.

Нагадаємо, 12 січня стало відомо, що засідання МВФ щодо виділення Україні четвертого траншу відбудеться за кілька тижнів. Для завершення підготовки до третього перегляду програми, що передує виділенню четвертого траншу, Україні залишилося лише активізувати реформу енергетичного ринку.

Четвертий кредитий транш передбачає виділення 1,3 млрд доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація