Одна з найбільших нафтогазовидобувних компаній отримала трьох нових членів правління

Одна з найбільших нафтогазовидобувних компаній отримала трьох нових членів правління

Наглядова рада "Укрнафти" обрала трьох нових членів правління / Фото: УНІАН

Кандидатів затвердила наглядова рада "Укрнафти".

Наглядова рада "Укрнафти" обрала трьох нових членів правління / Фото: УНІАН
На сьогоднішньому засіданні наглядова рада "Укрнафти" обрала трьох нових членів правління – Геннадія Радченка, Роберта Уоллі та Маврикія Калугіна.

Таку інформацію "Економічній правді" повідомив виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник.

Водночас припинили повноваження члена правління Крістофера Кокса. Він "вирішив покинути "Укрнафту" у зв'язку призначенням на посаду в британську компанію Centrica. Він прийняв цю пропозицію за сімейних обставина, оскільки Кокс є громадянином Великобританії", повідомили раніше в прес-службі "Укрнафти". Із компанії також пішов призначений два місяці тому виконавчий віце-президент з персоналу Микола Грейнерт.

Стало відомо, що глава правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінз (призначили на посаду у вересні 2015 року) відмовився надавати фінансову інформацію про експортні операції, а також договору з "Дніпро-АЗОТ" і "Укртатнафтою", яку запитував глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв для розгляду проекту бюджету компанії на наглядовій раді.

Зазначимо, що "Укрнафта" – одна з найбільших нафтогазовидобувних компаній України. Частка підприємства в загальному видобутку нафти з газовим конденсатом в Україні в 2014 році складає 69,2%, частка у загальному видобутку газу – 8,6%. Також "Укрнафта" володіє однією з найбільших в Україні мереж заправних станцій (понад 530), присутньою у більшості регіонів країни. 50% + 1 акція компанії належать НАК "Нафтогаз України".

Днями "Укрнафта" оскаржила в суді опис свого майна.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Газовий конфлікт України і РФ
Наступна публікація