Останні економічні новини: валюта продовжує дорожчати, а залізничникам підвищать зарплату

Останні економічні новини: валюта продовжує дорожчати, а залізничникам підвищать зарплату

Курс долара продовжу зростати / Фото: M.A.V.B.L.O.G. by joseph mcconnell

Курс долара наразі становить 21,7 грн, євро - 23,72 грн.

Валюта знову здорожчала, а українським залізничникам підвищать зарплату. Про ці та інші найголовніші останні економічні події йдеться в сюжеті програми "Сніданок з 1+1". 

КУРСИ ВАЛЮТ

Валюта знову здорожчала. Офіційний курс долара наразі становить 21,7 грн, що на 44 копійки дорожче, аніж вчора. Збільшилася і ціна євро. За добу він здорожчав на 32 копійки і зараз коштує 23,72 грн. На "чорному" ринку валюта також піднялася в ціні. Долар там обійдеться мінімум у 23, 57 грн, за євро просять щонайменше 25,79 грн. 

ЦІНИ НА ПАЛЬНЕ

Ціни на пальне в Україні поки що залишаються сталими. За літр бензину категорії А-95 у середньому просять 20,83 грн. Найдешевше це пальне обійдеться водіям у 19,4 грн, найдорожче – у 22,5 грн. Літр дизельного палива в середньому коштує 19,82 грн. Ціна на газ для автомобілів – 8,18 грн. 

ШТРАФИ ОНЛАЙН

Штрафи за порушення правил дорожнього руху у Києві можна буде сплатити онлайн – про це повідомляє прес-служба столичної ДАІ. Також у Мережі можна буде оплатити послуги, пов'язані з використанням автотранспортних засобів, наприклад, такі обов'язкові платежі, як транспортний податок. Для оплати потрібно лише зайти на сайт автоматизованої інформаційно-сервісної системи оплати. Для зручності користувачів банер системи буде розміщений на сайті ДАІ Києва. 

НОВА ЗАРПЛАТА ДЛЯ ЗАЛІЗНИЧНИКІВ

Залізничникам підвищать зарплату. Посадові оклади працівників обіцяють збільшити на 10%. Таке рішення прийнято під час наради з питань соцзахисту залізничників за участю керівників міністерства інфраструктури України. Крім цього, у третьому кварталі поточного року, працівникам "Укрзалізниці" видадуть 13 зарплатню за 2014-й рік. Розмір виплати складе 50% від посадового окладу. Також в "Укрзалізниці" запевнили, що всі соціальні та економічні стимули працівників будуть збережені і надалі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація