Пасішник програв апеляцію у справі проти Коломойського та "1+1"

Пасішник програв апеляцію у справі проти Коломойського та "1+1"

Пасішник програв суд проти Коломойського / Фото: УНІАН

Рішення суду першої інстанції залишено в силі.

Один із керівників "Нафтогазу" Андрій Пасішник програв справу, що її розглядав Апеляційний суд Києва. Ця інстанція залишила в силі рішення Подільського райсуду, яким посадовцю було відмовлено в задоволенні позову до бізнесмена Ігоря Коломойського і ТРК "Студія 1+1" про захист честі, гідності, ділової репутації та відшкодування моральної шкоди, повідомляє "Закон і Бізнес".

Рішення датоване 5 квітня та має вихідні дані: справа №758/8531/15-ц.

Пасішник оскаржував слова Коломойського, сказані тим у програмі ТСН.Тиждень: "У нас в нафтопродуктовому бізнесі є така група "Континіум", якою керує, не побоюся цього слова, організована злочинна група, на чолі якої стоїть депутат Єремєєв… "Укртранснафта" є стратегічним підприємством для оборони нашої країни, і якщо в ній буде непорядок і безлад, те, що задумав пане Єремєєв зі своїм ОЗУ, в яке входить заступник керівника "Нафтогазу" на прізвище Пасішник".

Андрій Пасічник проти каналу 1+1 та особисто Ігоря Коломойського

Андрій Пасічник проти каналу 1+1 та особисто Ігоря Коломойського

Пасішнік звернувся до суду з позовом про поширення недостовірної інформації. 26 січня Подільський районний суд м.Києва відмовив йому в задоволенні означених вимог.

Раніше Ігор Коломойський також виграв суд у Міхаіла Саакашвілі і Одеської ОДА - інформацію, поширену Саакашвілі в ефірі ТСН.Тиждень, суд визнав недостовірною.

Публічне протистояння Саакашвілі та Коломойського триває з літа 2015 року. Зокрема, у липні в ефірі програми ТСН.Тиждень телеканалу "1+1", який належить бізнесмену, голова Одеської ОДА звинуватив Коломойського в контрабанді та ухиленні від сплати податків.

Екс-голова Дніпропетровщини відкинув такі звинувачення та пообіцяв позиватися до суду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація