"Почалися великі проблеми": голова НКРЕ про вимушений вихід із "Рошен"

"Почалися великі проблеми": голова НКРЕ про вимушений вихід із "Рошен"

Фото: УНІАН

Бізнес почав сильно стагнувати - з березня до серпня 2014 року в мережевому каналі продажу ми втратили 50%.

Глава Національної комісії з регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг Дмитро Вовк заявив, що він змушений був піти з "Рошен", оскільки у компанії почалися великі проблеми.

Про це він розповів в інтерв'ю "Економічній правді".

"Так вийшло, що в 2014 році у компанії почалися великі проблеми через те, що Петро Олексійович брав активну участь у політиці. Нас почали з політичних мотивів викидати з ринку. Бізнес почав сильно стагнувати - з березня по серпень 2014 року в мережевому каналі продажів ми втратили 50%", - розповів Вовк.

За його словами, рахунки кілька разів заарештовувався і він не бачив сенсу залишатися в компанії.

"Мені не було сенсу залишатися там ні для компанії, ні для себе особисто. У вересні-жовтні 2014 року я почав спілкуватися з СЕО, він же 10-процентний акціонер "Рошен", Москалевським про те, що мені нецікаво, і я хочу йти. Їм це не сподобалося. От і все. Те, що в січні 2015 року вони дали такі коментарі, як мінімум, некорпоративно", - додав він.

Також голова НКРЕ розповів, що пропозиція про нову посаду надійшла з Адміністрації президента.

"Це було спонтанно. Сказали, що потрібно зустрітися і поспілкуватися. Одна з співбесід була з Ложкіним. Ні Гонтарєва, ні Демчишин не були ініціаторами мого приходу", - повідомив Вовк.

Нагадаємо, комуналка в Україні дорожчає майже вдвічі. Хто отримає шалену вигоду від підвищення тарифів, читайте на ТСН.uа за цим посиланням.

Повʼязані теми:

Наступна публікація