Порошенко назвав дату стрімкого зростання зарплат в Україні

Порошенко назвав дату стрімкого зростання зарплат в Україні

Фото: УНІАН

Мінімальний державний показник збільшиться вже з 1 січня наступного року.

Президент Петро Порошенко анонсував підвищення мінімальних зарплат з 1 січня 2017 року. Доходи українців мають зрости без жодних нових податкових навантажень для громадян, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Таке рішення Порошенко назвав боротьбою з бідністю, яку влада веде, попри тяготи воєного часу. "Це рішення стосується більше як 4 мільйонів працюючих українців, рівень оплати яких сьогодні складає 1450 гривень. Для виплат у державному секторі будуть знайдені відповідні ресурси держбюджету. Щодо приватного сектору, це чітке правило, яке забороняє українцю виплачувати менше, ніж 3200 гривень на місяць", - заявив глава держави.

Як повідомляє президентська прес-служба, таке рішення Порошенко схвалив після консультацій із прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом. "Разом з побудовою Збройних Сил України першим пріоритетом влади, як тільки з'явилася ця можливість, стає боротьба з бідністю. І агресія Російської Федерації проти нашої держави не є виправданням у зволіканні з реформами, які ми робимо в умовах війни", - заявив український лідер. Умовою цього він встановив відсутність зростання податкового тиску на малий і середній бізнес. Таку позицію на Банковій вважають спільною для глави держави, уряду та фракцій більшості у ВР.

Петро Порошенко оголосив дату підвищення заробітної плати

Петро Порошенко оголосив дату підвищення заробітної плати

Повʼязані теми:

Наступна публікація