Приватбанк відкрив бізнес-інкубатор для креативних українців

Приватбанк відкрив бізнес-інкубатор для креативних українців

Фото: ТСН.ua

Банк навчить підприємництву тих, хто здатен бути успішним у реальному секторі економіки.

Приватбанк відкрив перший в Украні бізнес-інкубатор, який дасть можливість виростити власну справу з ідеї. Провідні бізнес-тренери, успішні підприємці та банкіри навчатимуть тонкощів та секретів бізнесу, а найкращу з двох десятків ідей банк гарантовано профінансує, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У банку кажуть, що хочуть допомогти українцям, які мають знання та креативні ідеї, однак позбавлені бізнес-досвіду й відповідних навичок. Інкубатор має навчити оформити бізнес, керувати продажами, регулювати бухгалтерські та юридичні питання, а також шукати інвесторів і фінансування під нові проекти.

Бізнес під ключ: "Приватбанк" відкрив перший в Україні бізнес-інкубатор

Бізнес під ключ: "Приватбанк" відкрив перший в Україні бізнес-інкубатор

Перевагу організатори віддаватимуть реальному сектору економіки. Кожному учаснику дадуть наставника та індивідуальну програму. На освітній платформі вже є курси з підприємництва, решта поки що в розробці. У банку кажуть, що планують розробити унікальні курси, яких іще не було в Україні.

Заявки на участь у бізнес-інкубаторі приймають до 15 жовтня. Тим, хто успішно пройде всі етапи навчання і зможе створити життєздатну бізнес-модель, Приватбанк обіцяє всебічну підтримку.

Кореспондент ТСН Ольга Нескородяна

Повʼязані теми:

Наступна публікація