Реформатори публічних закупівель погодилися залишитися у міністерстві без Абромавичуса

Реформатори публічних закупівель погодилися залишитися у міністерстві без Абромавичуса

Фото: facebook.com/OleksandrStarodubtsev

Про це повідомив керівник департаменту Олександр Стародубцев.

Сьогодні, 5 лютого, стало відомо, що команда реформи публічних закупівель в Україні продовжить працювати у Мінекономрозвитку.

"Команда реформи публічних закупівель (департамент МЕРТ, ДП "Зовнішторгвидав" і офіси Prozorro) абсолютно підтримує, вболіває і переживає за міністра економіки України Айвараса Абромавичуса, його заступників і в першу чергу - нашого керівника Максима Нефьодова", - повідомив керівник департаменту дерзакупівель в Мінекономіки Олександр Стародубцев.

"Ми продовжуємо працювати на своїх місцях і штовхати одну з небагатьох реформ в Україні, яка успішно розвивається. Ми щиро вважаємо, що без команди міністра та Макса хід нашої реформи може серйозно загальмувати. Це не викликає у нас радості, але ми готові йти до кінця", - додав він.

Нагадаємо, що міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус остаточно вирішив не змінювати свого рішення щодо відставки.

Причиною звільнення він назвав різку активізацію блокування будь-яких системних реформ і нав'язування сумнівних особистостей в команду. Зокрема, він звинуватив першого заступника голови фракції БПП Ігоря Кононенка у лобіюванні своїх людей на високі посади в держкомпаніях і на крісло заступника міністра.

 

 

Друзья привет.Это НЕ регулярный апдейт, т.к. сегодня только пятница. Но это про нашу реформу публичных закупок.Так с...

Опубликовано Olexandr Starodubtsev 4 февраля 2016 г.

Повʼязані теми:

Наступна публікація