Roshen заявив про зупинку заводу в Липецьку і масові скорочення

Roshen заявив про зупинку заводу в Липецьку і масові скорочення

Фото: УНІАН

Повна зупинка і консервація заплановані на квітень 2017 року.  

Корпорація Roshen зупиняє виробничу діяльність Липецької фабрики. Рішення було ухвалене через політично-економічні причини.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Повна зупинка і консервація заплановані на квітень 2017 року.

У корпорації зазначили, що арешт майна Липецької кондитерської фабрики, накладений Слідчим комітетом Російської Федерації, унеможливив продаж фабрики.

"Починаючи з 2013 р., виробництво фабрики скоротилося втричі. Причиною того стало і різке зниження асортименту після заборони Росспоживнаглядом у 2013 році експорту української продукції Roshen на територію РФ, і активна антиукраїнська пропаганда в російських ЗМІ, і перешкоджання зростанню представленості продукції Roshen на полицях магазинів РФ. Все це на тлі зниження загального рівня купівельної спроможності призвело до значного зниження обсягів виробництва, - пояснили у компанії.

"У зв'язку зі спадом виробництва на фабриці постійно проводилися масові скорочення персоналу. Персонал, який залишився (близько 700 люд.) вже проінформований про наступну зупинку діяльності фабрики. Необхідна заява про масове скорочення вже є в Липецькому центрі зайнятості", - додали у Roshen.

Раніше у компанії заявляли, що за перевірками, кримінальними справами і арештом майна Липецької фабрики Roshen стоїть президент Росії Володимир Путін.

Повʼязані теми:

Наступна публікація