Сім'я Охендовского заробила за рік більше мільйона гривень

Сім'я Охендовского заробила за рік більше мільйона гривень

В банку Охендовський тримає 1033 гривні.

Голова ЦВК Михайло Охендовський минулого року заробив 311 тисяч гривень.Як  йдеться у його декларації, опублікованій на сайті ЦВК, майже всю суму склала зарплата, крім 463 гривень, які він отримав від дивідендів чи процентів.

У декларації він зазначив, що його сім'я від підприємницької діяльності  заробила 1 млн 365 тисяч гривень. Голова ЦВК має право користування квартирою площею в 54 квадрати і володіє гаражем на 14,2 квадрата.

Сім'я Охендовського має дві земельні ділянки площею 978 і 839 квадратів, а також будинок площею 240 квадратів. Також сім'я орендує офіс площею 36 квадратів.

Охендовський їздить на позашляховику Lexus LX 570 2008 року випуску та має "інше право користування" автомобілем Nissan Juke 2011 року.

В банку Охендовський тримає 1033 гривні, які він поклав туди минулого року, його сім'я – майже 20 тисяч. Також сім'я Охендовського має внески до статутних капіталів підприємств на півмільйона гривень.

Нагадаємо, що Кабмін затвердив постанову щодо збільшення заробітної платні главі Центральної виборчої комісії. Про це йдеться у відповідному документі уряду. Зарплата очільника ЦВК зросла на чверть. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація