Стан українських доріг онлайн та додаткові потяги на свята. Економічні новини

Стан українських доріг онлайн та додаткові потяги на свята. Економічні новини

За станом доріг можна буде стежити онлайн / Фото: УНІАН

Укравтодор розпочав роботу над інтерактивною картою автошляхів.

На свята Укрзалізниця вже призначила майже 20 додаткових потягів

Про це йдеться у сюжеті "Сніданку з "1+1".

ЦІНИ НА ПАЛЬНЕ

У вівторок, 5 квітня, літр бензину А-95 в середньому по Україні коштує 20 гривень 17 копійок. Найнижча вартість цього пального – 18 гривень 35 копійок, а найвища – 21 гривня 99 копійок. За літр дизельного палива сьогодні в середньому просять 17 гривень 44 копійок. А середня ціна на газ для автомобілів – 8 гривень.

СТАН ДОРІГ ОНЛАЙН

Про стан українських доріг можна буде дізнатися онлайн. Укравтодор вже розпочав роботу над інтерактивною картою автошляхів. За словами дорожників, за допомогою спеціальних мобільних додатків, водії зможуть дізнатися про ремонти, які ведуться на тому чи іншому відрізку шляху, про ДТП, погодні умови чи перекриття доріг через акції протесту. Актуальну інформацію обіцяють наносити на карту в цілодобовому режимі.

ДОДАТКОВІ ПОТЯГИ НА ВЕЛИКДЕНЬ

Ще два додаткових потяги призначили на Великдень та травневі свята. Вони будуть курсувати у період з 26 квітня до 10 травня. Продаж квитків Укрзалізниця вже відкрила.  Додатковий поїзд №271 Харків-Одеса вирушатиме о 20:55, а до пункту призначення прибуватиме наступного дня о 12:15. У зворотному напрямку – час відправлення о 15:13, а прибуття до Харкова 5:32. Інший нічний потяг №235 Харків – Ужгород буде вирушати в дорогу о 10:31 та прибуватиме на кінцеву зупинку наступного дня о 12:10. Час відправлення у зворотному напрямку 20:00 і прибуття до Харкова наступного дня о 23:17. Слід зауважити, що на гарячі травневі дати Укрзалізниця вже призначила майже 20 додаткових потягів.

Про стан українських доріг можна буде дізнатися онлайн

Про стан українських доріг можна буде дізнатися онлайн

Нагадаємо, раніше стало відомо, що рівень зарплат топ-менеджерів державних компаній скоро має підвищитися. Міністерство економічного розвитку наразі розробляє мотиваційні моделі для топ-менеджерів держпідприємств. Економічна правда проаналізувала зарплати топ-менеджерів великих державних компаній України та дізналася як зміниться їхня зарплата після анонсованої реформи держпідприємств.

Повʼязані теми:

Наступна публікація