У Генштабі пояснили, чому бійцям АТО затримують виплату "бойової тисячі"

У Генштабі пояснили, чому бійцям АТО затримують виплату "бойової тисячі"

У Генштабі пояснили, чому бійцям АТО затримують виплату "бойової тисячі" / Фото: ТСН.ua/Ніна Грушецька

Це пов'язано з новим наказом міністра оборони.

Виплата бойових винагород бійцям АТО тимчасово призупинена через погодження відповідного нового наказу міністра оборони.

Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ.

"Наразі підготовлений новий наказ міністра оборони України №67 від 10.02.2016 щодо виплати бойових винагород. Наказ уже погоджений в міністерстві фінансів, міністерстві праці та перебуває на погодженні в міністерстві юстиції. Це стандартна процедура для подібних нормативних документів", - ідеться у повідомленні.

При цьому у Генштабі наголосили, що всі винагороди за минулі бої буде виплачено, згідно з новим порядком.

 

- Виплати "бойової тисячі", винагороди за підбиту техніку, виконання бойового завдання скасовані? - Ні. Усі ці грошові ...

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 15 лютого 2016 р.

"Після погодження в Мін'юсті наказ буде оприлюднено на офіційному сайті Міністерства оборони. Також буде підготовлено роз'яснення щодо нового порядку виплат", - резюмували у відомстві.

Раніше повідомлялося, що українським прикордонникам у зоні АТО підвищили зарплату. Уже у лютому, у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2010 №889, усі категорії прикордонників, що захищають зараз країну на сході, отримають надбавку, яка підніме рівень їхнього грошового забезпечення до рівня Збройних Сил та Національної гвардії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація