У грудні клієнти ПриватБанку стануть чарівниками Новини компаній

У грудні клієнти ПриватБанку стануть чарівниками

Фото: ТСН.ua

 Згідно з умовами акції, щоразу, коли клієнти будуть розраховуватися картками за покупки, з цього фонду на допомогу дітям буде автоматично перераховуватися 10 грн.

У грудні всі клієнти ПриватБанку стануть добрими чарівниками, просто розраховуючись за покупки банківськими картками. З 1 грудня в Україні стартує нова благодійна акція "Країна чарівників", у рамках якої ПриватБанк і фонд "Допомагати просто" виділили 5 млн грн на допомогу дітям з онкологічними захворюваннями. Згідно з умовами акції, щоразу, коли клієнти будуть розраховуватися картками за покупки, з цього фонду на допомогу дітям буде автоматично перераховуватися 10 грн.

"Перед Миколаєм і Різдвом стати чарівником дуже просто, для цього навіть не потрібно перераховувати кошти, просто підтримати акцію, оплачуючи покупки не готівкою, а картками нашого банку, – говорить керівник благодійних проектів ПриватБанку Анна Павлова. – Уже сьогодні кількість бажаючих взяти участь в акції перевершило наші очікування – за день до старту "Країни чарівників" зареєстровано понад 12 000 учасників".

Щоб стати учасником чарівної акції, потрібно просто зареєструватися на її сторінці в Інтернеті https://promos.privatbank.ua/ua/promos/krayina-charivnikiv. Починаючи з 1 грудня і до нового року щоразу, коли учасники акції будуть розплачуватися картками за покупки на суму понад 50 грн, з фонду акції будуть автоматично перераховані 10 грн на покупку ліків для онкохворих дітей.

Наступна публікація