У Києві вводять єдиний разовий квиток – здорожчає проїзд у міській електричці

У Києві вводять єдиний разовий квиток – здорожчає проїзд у міській електричці

Фото: УНІАН

Жителям Троєщини запропонують механізм економії завдяки єдиному квитку.

Із 1 серпня цього року в Києві здорожчає із 4 до 6 грн вартість проїзду в міській електричці.

Це викликано введенням у дію єдиного разового проїзного квитка, повідомляє Київська міська державна адміністрація. Цей квиток дозволятиме проїхатися не лише в електричці, а й у трамваях на маршрутах №№ 4, 5 або автобусах маршрутів №№ 59, 60, 61.

Нині жителі Троєщини платять 4 грн за електричку та 3 грн за інший транспорт, аби дістатися на правий берег. Тож економія для них становитиме 1 грн на одній поїздці.

На єдиному квитку будуть відведені спеціальні окремі місця для компостування в електричці та іншому виді транспорту.

"Сьогодні розглядається можливість більш глибокого інтегрування міської електрички в транспортну мережу столиці. Одним із вірогідних та доступних варіантів до моменту впровадження Подільського мосту та Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену є розвиток легкого рейкового транспорту як альтернативи, яка надасть можливість швидко та комфортно діставатись з лівобережжя до правобережжя міста", – зазначив директор міського департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель.

Нагадаємо, вартість проїзду в комунальних автобусах, трамваях, тролейбусах нині становить 3 грн, у метро – 4 грн. Проїзд у приватних автобусах – 4-5 грн у межах столиці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація