У поїздах замінять подушки "на пір'ї", встановлять ролети на вікнах та обіцяють Wi-Fi

У поїздах замінять подушки "на пір'ї", встановлять ролети на вікнах та обіцяють Wi-Fi

Фото: УНІАН

"Укрзалізниця" обіцяє кардинально оновитися.

Найближчим часом сервіс послуг для пасажирів поїздів "Укрзалізниці" обіцяють кардинально покращити. Відмовляться від подушок "на пір'ї", фіранки на вікнах замінять на ролети, обіцяють чистоту у вагонах, у потягах буде Wi-Fi. А ось всі квитки, назви станцій, оголошення, інформація на табло буде вестися виключно українською та англійською мовами.

Таке за підсумками робочої наради пообіцяв міністр інфраструктури Володимир Омелян. Посадовець також обіцяє нові залізничні маршрути на зимовий сезон.

"Цього року капітально відремонтуємо до 100 пасажирських вагонів, на наступний – 200. Сучасні, з вакуумними туалетами. Начебто, є рішення щодо безперебійної роботи Wi-Fi в поїздах та запровадження електронного квитка на електричках. Будуть внесені зміни до стандартів, відмовимося від подушок "на пір'ї" і ковдр у пилюці. Буде введено європейський сервіс, який повністю відповідатиме гігієні та зручності. Цікава особливість, як тільки відмовилися від корупційних схем під час закупівлі миючих розчинів – одразу стало можливим відмити вагони від багаторічного бруду. І, так, знімемо фіранки чи, як дехто їх називає, "занавєски". Виключно ролети на вікнах", – уточнив Омелян.

Повʼязані теми:

Наступна публікація