У Ryanair розповіли, звідки і куди буде скасована найбільша кількість рейсів

У Ryanair розповіли, звідки і куди буде скасована найбільша кількість рейсів

Фото: Getty Images

Бюджетна авіакомпанія скасовуватиме 40-50 польотів щодня протягом наступних шести тижнів.

Компанія Ryanair опублікувала повну інформацію про те, які рейси відмінено впродовж періоду від 15 вересня до 28 жовтня.

За словами виконавчого директора Майкла О'Лірі, клієнти, чиї рейси були відмінені, отримають електронний лист, пише BBC. Так, бюджетна авіакомпанія скасовуватиме 40-50 польотів щодня протягом наступних шести тижнів, після того, як визнала, що "зіпсувала" планування відпусток пілотів.

Виконавчий директор також сказав, що більшість людей переведуть на альтернативний рейс Ryanair того ж дня. Зокрема, якщо так зробити не вийде, то людей переводитимуть на рейси в інші дні, також авіакомпанія буде виконувати свої зобов'язання щодо компенсації. Деталі всіх скасованих рейсів доступні на веб-сайті Ryanair.

Зазначається, що понад 200 рейсів було скасовано, які прямували до або з аеропорту Лондон Станстед,  і незначна кількість - у Единбурзі, Манчестері та Бірмінгемі. Авіакомпанія повідомила, що скасовує рейси в аеропортах, де проходять найактивніші маршрути, тому легше буде розмістити пасажирів на альтернативних рейсах.

Також аеропорти Риму, Мілану і Барселони також побачать значну кількість скасованих рейсів. О'Лірі повідомив, що близько 400 тисяч пасажирів безпосередньо відчують скасування рейсів. Уже від 1 листопада необхідності скасовувати рейси не буде. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що від 15 вересня лоукост Ryanair скасовуватиме 40-50 рейсів щоденно. Згідно із інформацією лоукост-перевізника, таке рішення ухвалили з метою підвищити пунктуальність компанії. У перші два тижні вересня рівень пунктуальності рейсів Ryanair впав нище 80% через затримки, погодні умови, страйки та відпустки пілотів чи членів екіпажу. 

Українські урядовці піддалися на метод контрольованого скандалу від "Ryanair"

Українські урядовці піддалися на метод контрольованого скандалу від "Ryanair"

Повʼязані теми:

Наступна публікація