"Укрзалізниця" поїде по-новому. Балчун назвав основні напрями реформування

"Укрзалізниця" поїде по-новому. Балчун назвав основні напрями реформування

Фото: УНІАН

Одне з головних завдань на підприємстві – боротьба з корупцією.

Правління "Укрзалізниці" представило в Міністерстві інфраструктури детальний план щодо реформування найбільшого державного залізничного перевізника України.

"План дій стосується усіх сфер діяльності та визначає короткострокові цілі щодо відновлення нормальної діяльності компанії. В нашому плані є опис кількох сотень різних заходів. Головною метою наших дій протягом найближчих шести місяців буде боротьба з корупцією. Зокрема, через запровадження прозорих тендерних процедур. Істотна зміна підходів – специфікації тендерів, що готуються під реалізацію проектів, повинні давати можливість отримати якомога більш ринкові пропозиції", – написав у Facebook новопризначений керівник "Укрзалізниці" Войцех Балчун.

Обіцяють зміни у пасажирських перевезеннях та покращення сервісу, модернізацію рухомого складу, запуск нових сполучень.

"Від елементарної чистоти поїздів – до суттєвого підвищення якості обслуговування подорожуючих. Загалом підготовлені й найближчим часом почнуть впроваджуватись принципи плану відновлення нормальної діяльності у сфері пасажирських перевезень. У вантажних перевезеннях наша ініціатива спрямована на виключення корупційних дій. Зокрема тих, що відбувались через непрозорий розподіл вагонів. У найближчі місяці ми запровадимо пілотну комп'ютерну систему, яка автоматично розподілятиме вагони між клієнтами, що унеможливить сваволю чиновників. Ми вчинимо кроки щодо перевірки тарифної політики і почнемо набагато більш активну, ніж досі, міжнародну діяльність. Протягом найближчих півроку ми хочемо створити міжнародну марку "UZ Cargo International". Треба зробити багато речей. Для цього у нас є продуманий план, що стане основою всіх дій на найближчі місяці", – уточнив Балчун.

Фото: Войцех Балчун / Facebook

Нагадаємо, працівникам "Укрзалізниці" на 20-25% підвищили посадові оклади.

Повʼязані теми:

Наступна публікація