• Новини компаній

Вибираємо кагор до великоднього столу

Наближається одне з найголовніших свят року - Великдень. 

Традиційно українці вибирають для святкового столу один із головних символів цього свята - вино кагор. Підбір кагору до Великодня так само відповідальний, як вибір шампанського на Новий рік. Основне правило - вибирайте перевірені марки, які зроблять свято незабутнім і приємним. 

В Україні найбільшою популярністю користується Кагор ТМ KOBLEVO - його вибирає кожен четвертий. Дані дослідження аналітичного агентства RTRI підтверджують лідерство ТМ KOBLEVO на ринку кагорів. Авторська рецептура, оригінальний смак і яскравий аромат Кагору KOBLEVO підкорили мільйони українців і вже багато років поспіль є кращим вибором до пасхального столу. До речі, перед Великоднем продаж святкового вина в Україні збільшується у 3 рази.

Сьогодні справжнім Кагором можуть порадувати покупця лише ті виробники, хто свято шанує традиції і технологію виробництва. Це і є причиною популярності українського Кагору ТМ KOBLEVO, який втілює в собі стародавні традиції українського виноробства, цілющу силу червоного вина і духовний аспект справжнього церковного напою. Важливо, що кагор ідеально підходить до великоднього столу - поєднується і з паскою, і з м'ясом. Щоб відчути особливий аромат і смак кагору, рекомендуємо подавати його кімнатної температури.

Надмірне вживання алкоголю шкодить Вашому здоров'ю!

Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.
Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.

Відправити другу Надрукувати Написати до редакції
Побачили помилку - контрол+ентер
Всього коментарів: 0
Вибір редакції