Вкладникам збанкрутілого банку "Михайлівський" призупинили виплати

Вкладникам збанкрутілого банку "Михайлівський" призупинили виплати

Фото: wikimapia.org

Виплати обіцяють поновити.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб тимчасово призупинив виплати за загальним реєстром вкладників ПАТ "Банк Михайлівський".

Про це повідомляє Фонд.

Згідно із повідомленням, виплата коштів буде поновлена не пізніше 16 грудня.

Зазначається, що впродовж періоду 8-16 грудня відбудеться доповнення реєстру вкладників, які мають право на відшкодування коштів за рахунок коштів Фонду.

Фонд нагадує, що з 15 липня до 1 грудня відшкодування вже отримали майже 22 тис. вкладників банку на 1,29 млрд грн.

Нагадаємо, у листопаді вкладники збанкрутілого банку "Михайлівський" перекривали Хрещатик у КиєвіПеред цим вони намагалися прорватися до будівлі Адміністрації президента, але їх туди не пустили правоохоронці. Також пікетували під стінами Нацбанку. 

З 27 серпня Фонд гарантування вкладів фізичних осіб призупиняв виплати вкладникам неплатоспроможного ПАТ "Банк Михайлівський". Як повідомили у прес-службі Фонду, рішення прийнято дирекцією через необхідність оновлення Загального реєстру вкладників.

Президент України Петро Порошенко запевнив вкладників банку "Михайлівський", що вкрадені гроші будуть знайдені та повернуті.Таку обіцянку президент зробив 23 серпня після участі у церемонії підняття Державного Прапора. Він поспілкувався з вкладниками-мітингувальниками неподалік від Софійської площі.

Банк "Михайлівський" зареєстрований 14 червня 2013 року. Згідно з даними Нацбанку України, на 1 квітня 2016 року банк "Михайлівський" за розміром загальних активів (2,954 млрд грн) займав 71-е місце в групі українських недержавних банків з 109 діючих в країні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація