Western Union і ПриватБанк запускають грошові перекази онлайн в Україні Новини компаній

Western Union і ПриватБанк запускають грошові перекази онлайн в Україні

Фото: ТСН.ua

Завдяки цій можливості клієнти Western Union в Україні тепер можуть швидко, зручно та надійно здійснювати грошові онлайн-перекази.

Компанія Western Union (NYSE: WU), світовий лідер глобальних платіжних послуг, оголосила про запуск грошових переказів онлайн в Україні. Новий сервіс доступний у співпраці з ПриватБанком, найбільшим банком в країні.

Завдяки цій можливості клієнти Western Union в Україні тепер можуть швидко, зручно та надійно здійснювати грошові онлайн-перекази на www.westernunion.ua, використовуючи свої кредитні картки Visa або MasterCard та дебетові картки, випущені будь-яким українським банком.

"Україна є ключовим ринком для Western Union, і ми раді оголосити про запуск нових цифрових послуг у співпраці з ПриватБанком і використовувати його досвід у регіоні. Запуск онлайн-послуг в Україні відповідає нашій глобальній стратегії зростання, що створить додаткові можливості для споживачів і бізнесу", – говорить Моллі Ши, старший віце-президент Western Union Digital.

"Western Union стала одним з піонерів із введення онлайн-доступу до послуг грошових переказів, і тепер ми раді запропонувати всім жителям України можливість надсилати перекази в будь-яку точку світу, зробивши лише декілька кліків, – говорить Олександр Вітязь, заступник Голови Правління ПриватБанку. – Окрім того, ми раді були запропонувати нашим партнерам хмарну операційну систему Corezoid.com для підтримки платежів, комунікацій та керування бізнес-процесами".

Провідна міжнародна платформа Western Union ® надає високоякісні послуги з внесення та виплати коштів, використовуючи переваги сучасних технологій, обміну іноземної валюти, керування даними, а також інфраструктуру системи регулювання, нормативно-правової відповідності та боротьби з відмиванням грошей (AML), з метою прискорення ефективного і своєчасного грошового обігу практично в будь-якій точці світу.

Наразі Western Union надає послуги онлайн-транзакцій у 35 країнах світу, що дозволяє споживачам відправляти гроші онлайн у понад 200 країн. Клієнти можуть продовжувати використовувати велику мережу роздрібних агентів Western Union, щоб відправити або отримати гроші. Western Union зосереджується на задоволенні потреб своїх клієнтів, надаючи їм прості способи відправки та отримання коштів за допомогою цифрових і роздрібних каналів.

Для отримання більш детальної інформації про глобальні роздрібні і цифрові можливості Western Union, в тому числі мобільні додатки і послуги мобільних грошових переказів, будь ласка, відвідайте www.WesternUnion.com.

Наступна публікація