Wi-Fi у потягах та монетизація пільг на проїзд. Економічні новини на 23 травня

Wi-Fi у потягах та монетизація пільг на проїзд. Економічні новини на 23 травня

Фото: УНІАН

Міністерство інфраструктури пообіцяло покращення сервісу у поїздах.

У Кабміні планують монетизувати пільги на проїзд та покращити сервіс Укразалізниці.

Про це йдеться у сюжеті "Сніданку з "1+1".

ЦІНА НА ПАЛИВО

У понеділок, 23 травня, літр бензину категорії А-95 в середньому по Україні коштує 22 гривні 35 копійок. Традиційно, ціни на заправках різняться. Мінімальна вартість цього пального - 20 гривень 90 копійок. Максимальна – 24 гривні. За літр дизельного палива в середньому просять 18 гривень 54 копійки. Газ для автомобілів коштує 8 гривень 12 копійок.

СЕРВІС У ПОТЯГАХ

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив, що наразі триває робота над покращенням сервісу у потягах. Зокрема, на Південно-Західній залізниці протягом двох місяців планують повністю оновити постільну білизну. Також у потягах впроваджується Wi-Fi. Лише після цього в Укрзалізниці зможуть говорити про підвищення цін на квитки.

МОНЕТИЗАЦІЯ ПІЛЬГ

До кінця року в Україні планують монетизувати пільги на проїзд. Таке завдання вказано у проекті плану першочергових кроків уряду на 2016 рік. Відтак, певним категоріям населення планують надавати замість дозволів на безкоштовний проїзд конкретні суми грошей.

До кінця року в Україні планують монетизувати пільги на проїзд

До кінця року в Україні планують монетизувати пільги на проїзд

Нагадаємо, що українські садоводи розпочали сезон реалізації ранніх сортів. Наразі продають черешню невеликими партіями поодинокі господарства. Ціна - 20-25 гривень за кілограм. Аналітики зазначають, що цього року ціни на перші партії ягід на 17-20% нижчі, ніж на початку сезону 2015-го року. Виробники пояснюють це невисокою якістю черешні через дощі та обмеженим строком її реалізації.

Повʼязані теми:

Наступна публікація