У 51-річного Х'ю Гранта народилася перша дитина

У 51-річного Х'ю Гранта народилася перша дитина

Х'ю Грант вперше став батьком / Фото: AFP

Прес-секретар Гранта повідомила, що у актора і жінки, яка народила йому дочку, "був швидкоплинний роман" і батьками вони стати не планували.

51-річний британський актор Х'ю Грант вперше став батьком, повідомляє Associated Press. У Гранта, оголосила у вівторок, 1 листопада, прес-служба актора, народилася дочка.

Ім'я матері дитини не розголошують. Прес-секретар Гранта лише повідомила, що у актора і жінки, яка народила йому дочку, "був швидкоплинний роман" і батьками вони стати не планували.

Однак, заявила прес-секретар, актор щасливий бути батьком і має намір надавати всю можливу підтримку своїй дочці та її матері. З матір'ю дитини, підкреслила вона, актора пов'язують "дружні взаємини".

Х'ю Грант прославився, головним чином, завдяки ролям у романтичних комедіях, включаючи Чотири весілля і одні похорони, Ноттінг Хілл і кіносеріалі Щоденник Бріджит Джонс.

Подругами Гранта була актриса Елізабет Херлі, з якою він зустрічався більше 10 років, а також Джеміма Хан, роман з якою тривав близько трьох років.

Читайте також:

38-річна Торі Спеллінг втретє стала мамою

Колишня "перчинка" Мел Бі почала народжувати на вулиці

Суперблондинка Оля Полякова назве новонароджену доню Дунею

Анна Сєдокова проміняла новонароджену доньку на роботу

Наступна публікація