У Молодому театрі Києва покажуть спектакль в туалеті

У Молодому театрі Києва покажуть спектакль в туалеті

У Молодому театрі Києва готують спектакль, побачити який сидячи на одному місці неможливо

Тема вистави "Кома" непроста - складні стосунки між підлітками, і врешті жорстоке вбивство в школі.

Прийшов до театру, і тільки всівся зручно - відразу треба бігти далі, якщо хочеш додивитися виставу, повідомляє ТСН.Особливе.

У Молодому театрі Києва готують спектакль, побачити який сидячи на одному місці неможливо. Тема вистави "Кома" непроста - складні стосунки між підлітками, і врешті жорстоке вбивство в школі.

Місця дії - бібліотека, коридори, туалети. І конфлікти, що розгортаються, глядачі будуть спостерігати саме в цих місцях, як би це було в реальному житті.

Сцена, стільці, все як у звичайному театрі. Але не пройде і десяти хвилин спектаклю - актори вибіжать геть, а за ними і глядачі. Якщо хочуть знати, що буде далі. Наприклад в чоловічому туалеті. Або в жіночому.

Актори проживають події, глядачі стоятимуть поруч. Спектакль про життя в реальних декораціях. Навіть запахи, як у житті.

"Ця вистава дає присмак життя, як воно є, без всяких прикрас. Якщо туалет то і запах, я думаю, що тут все одно не такий запах, який він міг би бути у шкільному туалеті", - каже режисер.

Документальна п'єса австрійських драматургів вже була поставлена у Відні, каже режисер Андрій Май, у ще більш реалістичних декораціях.

"Це відбувалося в віденській гімназії, в якій грали діти теж, а не власне актори", - каже Андрій.

У столиці на такий експеримент поки що не погодилась жодна школа, тому в театрі наприклад роль бібліотеки виконуватиме кабінет директора.

Півтори години спектаклю на ногах. Побачити його у нешироких коридорах зможуть не більше сімдесяти людей. До глядачок від акторів окреме прохання - не одягати підбори. Щоб не втомлювалися.

У Молодому Театрі Києва готують виставу, за якою доведеться побігати

У Молодому Театрі Києва готують виставу, за якою доведеться побігати

Повʼязані теми:

Наступна публікація