У Пітері бачили Володимира Висоцького

У Пітері бачили Володимира Висоцького

Володимир Семенович Висоцький - легендарний поет і актор, нещодавно постав перед здивованою публікою в Михайлівському театрі в Санкт-Петербурзі.

Під час презентації фільму "Висоцький. Дякую, що живий", в зал вийшов актор, ідеально схожий на великого барда. Він пройшов через глядацький зал, вийшов на сцену і заспівав пісню Висоцького голосом, який неможливо відрізнити від знаменитого тембру.



Саме таким - абсолютно "живим" - Висоцький постане в повнометражній картині "Висоцький. Дякую, що живий" , яка вийде на екрани 1 грудня. Фільм продюсує телеканал 1+1.

Творці стрічки витратили кілька років на роботу над унікальним гримом та іншими складовими образу головного героя фільму. Ім'я актора, який виконує роль Володимира Висоцького, знімальна група тримає в секреті.



На презентації, де глядачам вдалося першими побачити результат багаторічної роботи продюсерів над образом виконавця головної ролі, картину презентували автор сценарію, син Володимира Висоцького Микита Висоцький, продюсери, а також актори, які зіграли в стрічці - Іван Ургант і Максим Леонідов. Гостям продемонстрували два фрагменти фільму, які за словами Микити Висоцького найсильніше відображають загальний задум. "Сюжет фільму заснований на реальних подіях. Кілька днів з його життя, в яких сконцентрувалося дуже багато подій, перетнулися його конфлікти, його надії, проблеми, перемоги, трагедії, любов і зрада".



Прем'єра самого очікуваного фільму року - 1 грудня 2011 року. Співпродюсер фільму в Україну - телеканал 1+1

Читайте також:

У Харкові встановлять пам'ятник Висоцькому

"1+1" бере участь у створенні фільму про Володимира Висоцького

Сергій Безруков зіграє Висоцького

Повʼязані теми:

Наступна публікація