В Україні пройде Манхеттенський фестиваль короткометражок

В Україні пройде Манхеттенський фестиваль короткометражок

Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів

Єдиний всесвітній фестиваль, де переможців обирає міжнародне глядацьке жюрі, зможуть оцінити і українці.

З 23 вересня до 2 жовтня 2011 року в кінотеатрах Києва, Одеси, Харкова, Донецька, Львова, Дніпропетровська, Запоріжжя та інших українських міст пройде Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів – єдиний всесвітній фестиваль, де переможців обирає міжнародне глядацьке жюрі.

Протягом останнього тижня вересня програма Манхеттенського фестивалю короткометражних стрічок буде показана в більш ніж 200 містах на шести континентах, пише ЛІГАБізнесІнформ.

10 фільмів-фіналістів було відібрано командою фестивалю з 598 заявок, що надійшли з 48 країн світу.

Програма Манхеттенського фестивалю - це 10 найдобірніших короткометражних фільмів, знятих за останній рік режисерами з різних кінців світу, від Угорщини до Перу.

Серед них - комедійна пародія на набридлі хоррори в "Легенді міста Бівер Дем", "чернушна" мелодрама "Я кохаю Люсі", детективний трилер "Ліс" та комедія-каламбур "Членопед", кіно-реконструкція реального пограбування у "Випадку біля банку", документальний фільм про нещодавню революцію в Єгипті.

Перед показами глядачі отримують картки для голосування, де кожний відмічає один фільм, за який віддає свій голос. За традицією, останній фестивальний показ відбудеться на Манхеттені - батьківщині цього кінофоруму. Після цього голоси інтернаціональної аудиторії підрахують, а переможців Манхеттенського фестивалю короткометражних фільмів 2011 року оголосять 2 жовтня.

Читайте також:

В Карпатах знімуть перший український фільм жахів у 3D

Девід Лінч випустить перший студійний альбом

Топ-10 найкрасивіших актрис, які знімалися оголеними

Опубліковано "список Спілберга": 206 фільмів, які варто подивитися

Повʼязані теми:

Наступна публікація