130 на спідометрі та розтрощене авто. З'явилися подробиці ДТП із BMW X6 на Кільцевій

Дата публікації
Перегляди
12к
Час на прочитання
1 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber

Молодий хлопець загинув внаслідок аварії. 

Стали відомі подробиці резонансної аварії позашляховика BMW X6 із молодими людьми, який втрапив у моторошну аварію на Кільцевій дорозі Києва.

Про це повідомляє кореспондент ТСН.

ДТП сталася пізно ввечері 24 лютого. Елітний позашляховик протаранив відбійник та влетів у земляний насип. Передню частину авто розтрощило, а трьох людей затиснуло у салоні.

 

Двох хлопців та дівчину рятувальникам довелося витягати із позашляховика. До місця кривавої аварії прибули одразу кілька автомобілів швидкої допомоги.

Лікарі констатували смерть одного з хлопців одразу, ще одного молодого чоловіка та дівчину доправили до лікарні швидкої допомоги у тяжкому стані. Правоохоронці заявили, що постраждалим близько 20 років. 

Стало відомо, що після зіткнення із відбійником та насипом, стрілка спідометра авто завмерла на позначці у 130 кілометрів на годину. Примітно, що у районі ДТП часто влаштовують вуличні перегони на авто. 

Також було оприлюднено моторошне відео із місця ДТП. На ньому видно, як рятувальники витягують з розтрощеного BMW X6 біляву дівчину.

Відео небажано дивитися вагітним та людям із слабкою психікою.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація